Det är med glädje vi kan presentera vår senaste anslutning till företagshälsan –SGV Forging in Skultuna AB.

Vad är bakgrunden till att ni väljer Kopparhälsan som företagshälsa?

För oss på SGV är det viktigt att vi känner trygghet och förtroende till vår företagshälsovård. Att vi har en företagshälsa med bred kompetens och ett utbud som täcker många olika områden. Kopparhälsan uppfyller alla våra kriterier och vi vet att vi alltid kan ta kontakt med dem på ett smidigt sätt för att få råd, tips och hjälp. Det som också upplevs positivt är att vi har en kontaktperson som vi alltid vänder oss till, det skapar en trygghetskänsla för oss.

Vilka är SGV Forging in Skultuna AB?

SGV Forging in Skultuna AB är det äldsta av två företag som ingår i AM Stacke Group. Det ägs av börsnoterade bolaget Amnode AB.

Vår historia börjar dock redan år 1607 när den dåvarande kung Karl IX bestämt sig för att starta en svensk mässingindustri. Orten Skultuna lämpade sig väl, då det fanns både vattenkraft att tillta och skogar runt omkring för att kunna tillverka träkol.

Mycket har hänt sedan dess och vi har fortsatt att varmpressa metaller det vill säga smide, i mässing men också koppar och aluminium. Vi tillverkar produkter som ventiler, kopplingar inom VVS, komponenter för växellådor och bromssystem till fordon. Men även kopplingar och fästelement till högkraftsindustrin inom elektronik.

För kontakt och mer information besök sgvforging.se

Kopparhälsans centrala uppgift som SGV Forging in Skultuna AB företagshälsovård

  1. Ta fram underlag för det strategiska hälso- och arbetsmiljöarbetet. Detta genom att undersöka medarbetares hälsa, levnadsvanor och olika faktorer i arbetsmiljön.
  2. Utföra medicinska kontroller i arbetslivet (AFS 2019:3).
  3. Jobba med förebyggande och hälsofrämjande insatser för ett fortsatt välmående företag.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

Vi ser fram emot att kontakta dig

Vi hör av oss inom

timmar
0