Kakellagret ny partner till Kopparhälsan

Det är med glädje vi kan presentera vår senaste anslutning till företagshälsan – Kakellagret.

”Vi håller högt tempo i verksamheten och vi vill alltid kunna ge bästa möjliga service till kund. För att klara av detta så känns det nu tryggt att vara anslutna till Kopparhälsans företagshälsa. På så vis kan vi säkerställa att eventuella hälsorisker upptäcks i tid samt att vi får bästa möjliga hjälp när det gäller arbetsmiljö och hälsofrämjande insatser.”

Kakellagret var den första specialiserade Kakelbutiken i Västerås när vi 1978 slog upp portarna. Sedan dess har butiken arbetat specialiserat med kakel, klinker och natursten. Såklart hittar du även alla tillbehören hos oss, som den välsorterade fackhandel vi är.

Genom åren har vi jobbat mot företag med kurser och utbildningar, frukostar och mässor. Om det är några tekniska frågor så vänder sig många plattsättningsföretag till oss för råd och vägledning. Här kan ni läsa mer om företaget.

Kopparhälsan kommer framförallt jobba systematiskt med hälsokontroller samt med förebyggande och hälsofrämjande insatser för ett fortsatt välmående företag. Men även ta hand om akuta situationer som kan uppstå.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

Vi ser fram emot att kontakta dig

Vi hör av oss inom

timmar
0