Nordikon väljer Kopparhälsan som företagshälsa

Det är med glädje vi kan presentera vår senaste anslutning till företagshälsan – Nordikon.

”Nordikon har valt att byta leverantör av företagshälsovård till Kopparhälsan. Vi hoppas att Kristoffer & Sebastian med team via förebyggande insatser ska hjälpa oss att hålla vår personal fortsatt välmående. Att Kopparhälsan är ett lokalt företag i Västerås har varit en viktig detalj i vårt val av dem som leverantör.

Jesper Forsberg VD Nordikon

Nordikon är en förkortning av Nordiska Byggkoncept AB.Bolaget bildades genom en sammanslagning av två företag 1987, båda med en lång historia inom branschen. Kunskap, tradition och yrkesstolthet från flera generationers hantverk återspeglas än idag i företagets kultur och borgar för vår strävan att skapa bestående värden. Detta sker i samverkan med marknadens och våra kunders växande behov. På senare tid har företaget strävat mot att medverka i allt i fler delar av byggprocessen för att på så vis bättre kunna påverka ett bra slutresultat. Alltid med engagemang för den lokala samhällsutvecklingen och en hållbar framtid. till att bli en av de större lokala aktörerna på marknaden. Idag ägs företaget av fyra personer i företagets ledning.

För kontakt och mer information: nordikon.se

Kopparhälsan ska systematiskt utföra hälsoundersökningar för medarbetarna. Samt jobba med förebyggande och hälsofrämjande insatser för ett fortsatt välmående företag.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

Vi ser fram emot att kontakta dig

Vi hör av oss inom

timmar
0