VEO AB ny partner till Kopparhälsan

Det är med glädje vi kan presentera vår senaste anslutning till företagshälsan – VEO AB.

VEO är en Nordisk ledande leverantör av nyckelfärdiga el- och automationslösningar till vind-, vatten- och värmekraftverk. Företaget grundades för över 30 år sedan, har cirka 500 medarbetare med huvudkontor stationerat i Vasa, Finland. Vi har även kontor på flera platser i Norden och vårt lokala team här i Västerås består av 20 medarbetare. Här kan ni läsa mer om företaget.

Vi ser det som en självklarhet att ge våra medarbetare bästa möjliga förutsättningar vad gäller hälsa och utveckling och därför har vi valt att ansluta oss till Kopparhälsan. Vi befinner oss i en större expansionsfas och vill fortsätta bygga ett starkt team där våra medarbetare mår bra, har roligt och trivs på arbetet samt där vi genom delaktighet i alla led kan växa tillsammans och fortsätta att leverera projekt med hög standard.

Vi ser fram emot samarbetet med er både gällande ert omfattande utbud av hälsotjänster men också inför teambuilding och andra tjänster.

Något vi verkligen uppskattar med Kopparhälsan är den personliga kontakten vilket skapar en trygghet för oss som arbetsgivare!”

Pernilla Olsson HR & Admin Coordinator VEO AB

Kopparhälsan kommer framförallt jobba systematiskt med hälsokontroller samt med förebyggande och hälsofrämjande insatser för ett fortsatt välmående företag. Men även ta hand om akuta situationer som kan uppstå.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

Vi ser fram emot att kontakta dig

Vi hör av oss inom

timmar
0